Vloer ophoging voor Galerijen

Galerijvloer ophoging

Galerijvloer ophoging

Galerijvloer ophoging leidt tot het toegankelijk maken van galerijen en bijbehorende woningen. Op deze manier hebben ook mindervalide mensen en ouderen gemakkelijk toegang tot hun woning of appartement.

Bijkomend voordeel is dat ophoging van een galerijvloer perfect past binnen een renovatie van de galerij of van het gehele appartementencomplex. De vloer is immers in een handomdraai voorzien van een frisse, egale vloer en heeft weer een prachtige uitstraling.

gallerij_002

Hoe galerijvloer ophoging werkt

Nadat u als particulier, VVE bestuur, vastgoedeigenaar of woningcorporatie contact met ons hebt opgenomen ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de ophoging van uw galerijvloer. In de offerte is een prijsopgave opgenomen aan de hand van uw voorkeur voor het vloerophogingsmateriaal en de kleur. Doordat Veelzijdig meerdere kleuren galerijvloerophoging biedt, is er altijd eentje die perfect bij uw appartementencomplex, galerij of woning past. Na goedkeuring van de offerte van de galerijvloer ophoging plannen we een afspraak in en gaan onze medewerkers voor u aan de slag.

pexels-rodnae-productions-5921494

Prefab

De galerijvloerophogingen worden opgebouwd uit kunststof onderdelen met een natuurlijke uitstraling. De losse ophogingsonderdelen (meestal planken) rusten op aluminiumliggers, die in hoogte verstelbaar zijn zodat tijdens de vloerophoging alle hoogteverschillen op de galerij in één keer worden weggenomen.

De voorbereidingen van de galerijvloer ophoging vinden niet op de galerij plaats, maar doen we elders. Hierdoor neemt het leggen van de ophoging van uw galerij op de dag zelf weinig tijd in beslag en ervaren u of de andere bewoners nauwelijks overlast

IMG_0602

Installatie

Binnen korte tijd heeft u uw appartementencomplex voorzien van een luxe, duurzame galerijvloerophoging en kunnen u en uw medebewoners veilig in én uit.

IMG_0024

Vragen over de video? Neem gerust contact met ons op!

Bel voor meer informatie 085-0708900, of vraag direct een prijsindicatie aan.

De voordelen van gallerijvloer ophoging van Veelzijdig

Voordelen