Gallerijvloer ophoging

Gallerijvloer ophoging leidt tot het toegankelijk maken van gallerijen en bijbehorende woningen. Op deze manier hebben ook mindervalide mensen en ouderen gemakkelijk toegang tot hun woning of appartement.

Bijkomend voordeel is dat ophoging van een gallerijvloer perfect past binnen een renovatie van de gallerij of van het gehele appartementencomplex. De vloer is immers in een handomdraai voorzien van een frisse, egale vloer en heeft weer een prachtige uitstraling.

Hoe gallerijvloer ophoging werkt

Nadat u als particulier, VVE bestuur, vastgoedeigenaar of woningcorporatie contact met ons hebt opgenomen ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de ophoging van uw gallerijvloer.

In de offerte is een prijsopgave opgenomen aan de hand van uw voorkeur voor het vloerophogingsmateriaal en de kleur. Doordat Veelzijdig meerdere kleuren gallerijvloerophoging biedt, is er altijd eentje die perfect bij uw appartementencomplex, gallerij of woning past. Na goedkeuring van de offerte van de gallerijvloer ophoging plannen we een afspraak in en gaan onze medewerkers voor u aan de slag.

De gallerijvloerophogingen worden opgebouwd uit kunststof onderdelen met een natuurlijke uitstraling. De losse ophogingsonderdelen (meestal planken) rusten op aluminiumliggers, die in hoogte verstelbaar zijn zodat tijdens de vloerophoging alle hoogteverschillen op de gallerij in één keer worden weggenomen.

De voorbereidingen van de gallerijvloer ophoging vinden niet op de gallerij plaats, maar doen we elders. Hierdoor neemt het leggen van de ophoging van uw gallerij op de dag zelf weinig tijd in beslag en ervaren u of de andere bewoners nauwelijks overlast.

Binnen korte tijd heeft u uw appartementencomplex voorzien van een luxe, duurzame gallerijvloerophoging en kunnen u en uw medebewoners veilig in én uit.

De voordelen van gallerijvloer ophoging van Veelzijdig

Gallerijvloerophogingen van Veelzijdig zijn:

  • Duurzaam door de sterke en slijtvaste eigenschappen
  • Veilig door de anti-slip afwerking en brandveilige eigenschappen
  • Wooncomfort bevorderend door de geluid isolerende werking
  • Makkelijk te onderhouden en per deel uitneembaar
  • Een duurzame oplossing in vergelijking met andere vloerrenovatie opties.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze gallerijophoging oplossingen?

Neem dan contact op met één onze adviseurs via 085 – 070 8900 of vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met u op.

Veelzijdig, dé specialist in ophoogsytemen voor gallerijen en balkons van appartementencomplexen.