Ophogen galerijvloer

Bent u als woningbouwvereniging, VVE of vastgoedeigenaar op zoek naar een manier op uw appartementencomplex geschikt te maken voor mindervaliden en senioren? Het ophogen van een galerijvloer is een oplossing. Hierdoor zorgt u voor een drempelloze toegang tot de appartementen. Onze oplossingen zijn geschikt voor galerijen en balkons.

Galerijvloer ophoging; duurzaam en eenvoudig

Onze galerijophogingen zijn van duurzame materialen gemaakt en slijtvast. Bovendien zijn ze licht in gewicht, voorzien van een anti-slip afwerking. en eenvoudig te onderhouden. Een galerijophoging is de oplossing om uw appartementencomplex geschikt te maken voor mindervaliden en senioren. Onze ervaren adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom een galerijophoging van Veelzijdig?

Veelzijdig heeft jarenlange ervaring in het leveren van vloer ophoogsystemen voor galerijen en balkons. Onze klantenkring bestaat uit woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, VVE’s en aannemers door heel Nederland.

Klanten kiezen voor Veelzijdig omdat:

    • Snelle en eenvoudige montage.
    • Minimale overlast voor bewoners.
    • Scherpe prijzen.
    • Ervaren en gespecialiseerde adviseurs en vaklieden.
    • Het contact verloopt snel, persoonlijk en informeel en is erop gericht u te ontzorgen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze galerijophoging oplossingen?

Neem dan contact op met één onze adviseurs via 085 – 070 8900 of vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met u op.

Veelzijdig, dé specialist in ophoogsytemen voor galerijen en balkons van appartementencomplexen.