Vloerverhoging voor galerijen

Galerijvloer verhogen

Galerijvloer verhoging

Galerijvloerverhoging is dé oplossing voor het toegankelijk maken van een woning, appartementen-complex of flat. Juist voor mensen met een scootmobiel, rolstoel of rollator. Door een verhoging van de galerij vloer worden hoogteverschillen tussen woning en galerij weggenomen. Alle bewoners kunnen hun woning hierdoor zonder obstakels betreden. Bijkomend voordeel is dat een verhoogde galerijvloer direct voorzien is van een moderne vloer met natuurlijke uitstraling. Uw galerijvloer is na verhoging dus én veilig voor u en de andere bewoners én weer zo goed als nieuw.

gallerij_001

Welk materiaal wordt er gebruikt voor een galerijvloer verhoging?

Wanneer u kiest voor galerijvloer verhoging, zult u zien dat de galerijvloer leverbaar is in verschillende kleuren en verschillende materialen, zoals houtcomposiet, bamboe of kunststof. Alle materialen zijn lichtgewicht en dus gemakkelijk te plaatsen en eventueel te verwijderen. Ongeacht de kleur die u, de woningcorporatie, beheerder of de VVE uitzoekt, uw galerijvloer ziet er na verhoging weer strak en schoon uit. En doordat de galerijvloerverhogingen slijtvast en makkelijk schoon te maken zijn, zal dit ook lange tijd zo blijven

IMG_0602

Hoe gaat plaatsing van de galerijvloer verhoging in zijn werk?

Het plaatsen van de galerijvloerverhoging is geen lang traject. Doordat de voorbereidende werkzaamheden elders worden gedaan, hoeven de monteurs op de dag van plaatsing alleen de losse verhogingsonderdelen in de galerij te plaatsen. De onderdelen van de vloerverhoging zijn van lichtgewicht materiaal, waardoor de bewoners amper geluidsoverlast ervaren. Daarnaast gaat het monteren van de galerijverhoging vlot, waardoor bewoners snel gebruik kunnen maken van hun nieuwe, verhoogde galerijvloer.

IMG_0592

Vragen over de video? Neem gerust contact met ons op!

Bel voor meer informatie 085-0708900, of vraag direct een prijsindicatie aan.

De voordelen van gallerijvloer renovatie van Veelzijdig

Voordelen