Galerijvloer verhoging

Galerijvloerverhoging is dé oplossing voor het toegankelijk maken van een woning, flat of appartementencomplex. Juist voor mensen met een scootmobiel, rolstoel of rollator.

Door een verhoging van de galerijvloer worden hoogteverschillen tussen woning en galerij weggenomen. Alle bewoners kunnen hun woning hierdoor zonder obstakels betreden. Bijkomend voordeel is dat een verhoogde galerijvloer direct voorzien is van een moderne vloer met natuurlijke uitstraling. Uw galerijvloer is na verhoging dus én veilig voor u en de andere bewoners, én weer zo goed als nieuw.

Welk materiaal wordt gebruikt voor galerijvloer verhoging?

Wanneer u kiest voor galerijvloer verhoging, zult u zien dat de galerijvloer leverbaar is in verschillende kleuren en verschillende materialen, zoals houtcomposiet, bamboe of kunststof. Alle materialen zijn lichtgewicht en dus gemakkelijk te plaatsen en eventueel te verwijderen. Ongeacht de kleur die u, de woningcorporatie, beheerder of de VVE uitzoekt, uw galerijvloer ziet er na verhoging weer strak en schoon uit. En doordat de galerijvloerverhogingen slijtvast en makkelijk schoon te maken zijn, zal dit ook lange tijd zo blijven.

Hoe gaat plaatsing van de galerijvloerverhoging in zijn werk?

Het plaatsen van de galerijvloerverhoging is geen lang traject. Doordat de voorbereidende werkzaamheden elders worden gedaan, hoeven de monteurs op de dag van plaatsing alleen de losse verhogingsonderdelen in de galerij te plaatsen. De onderdelen van de vloerverhoging zijn van lichtgewicht materiaal, waardoor de bewoners amper geluidsoverlast ervaren. Daarnaast gaat het monteren van de galerijverhoging vlot, waardoor bewoners snel gebruik kunnen maken van hun nieuwe, verhoogde galerijvloer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze gallerijophoging oplossingen?

Neem dan contact op met één onze adviseurs via 085 – 070 8900 of vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met u op.

Veelzijdig, dé specialist in ophoogsytemen voor gallerijen en balkons van appartementencomplexen.